Poza tym to będzie mój pierwszy raz w terenie chociaż nie wiem jakie tam będą warunki. Auto kupiłem w lutym i jak na razie to tak rekreacyjnie nad Liwiec jeździłem, trochę starorzecza Bubu no i może wrócę do wędkowania za jakiś czas to wówczas auto się przyda na 100% a na razie żona jeździ nim jako rodzinnym autem i cholera podoba jej się taka jazda. Już zaczynam się rozglądać za jakimś rodzinnym Vanem żeby ja przesadzić bo jak się za bardzo przyzwyczai to w teren nie pojeżdżę
Chips Warszawa Terracan 2,9 Automat 163 KM z wirusem, przełącznik 2 pozycyjny, MT 265/75 R16", Lovells HD +2” + 4cm podkładki i Bilstein B6 x4
moje doświadczenie?!?! też raczej chwilowe kupiłem terracana zamiast kombi i tak wyszło. A ma ktoś wodery? niech weźmie - mam nadzieje że się nie przydadzą, ale ..... ja też na ATkach
ja w zimę z raz byłem i na roztopy, ale to inaczej zupełnie
Terek 2004 2,9CRDi 163KM, lift 2", opony AT 31", 3-pozycyjny przełącznik, skrzynia manual, zielony poobijany, jeszcze plastiki się trzymają
Ja tak jak pisałem jeszcze nie doposażony w nic jestem O którą Dąbrowke chodzi i gdzie dokładnie bo już sam się zakręciłem z tym miejscem gdzie jedziemy?
Chips Warszawa Terracan 2,9 Automat 163 KM z wirusem, przełącznik 2 pozycyjny, MT 265/75 R16", Lovells HD +2” + 4cm podkładki i Bilstein B6 x4
Jeśli to ta Dąbrówka w okolicach Trojan i trasy S8 to nie ma sensu się spotykać w Wołominie w Macu tylko w tym przy BP na S8 jadąc w stonę Białegostoku z Warszawy