Witaj Wooldi podrzuc mi to w dxf-ie na nizak102@o2.pl. mam kumpla co robi na maszynach moze mi wyceni w dobrej kasie na pare sztuk. Ale musze miec dla niego dxf-a. zeby jego kumpel projektant mógł to przepisac na program maszyny. Pozdrawiam Mateusz
Jak myślicie Panowie, czy dałoby się przy okazji zaprojektować osłonę na rejon koła zapasowego? Potrzebuję zabezpieczenia zbiornika LPG podwieszonego w miejscu koła zapasowego. Pozdrawiam Mirek
Wszystko się da zrobić, kwestia tylko ceny szczególnie gdzie są to rzeczy prototypowe i pewnie będą wymagały kilku prób a materiał i czas kosztują, niestety.
Jak się przetrą ścieżki z osłonami pod silnik i skrzynię to może będzie łatwiej. Nie znam się na CAD, ale mogę wykonać model z cienkiej sklejki w skali 1:1
Ja pierdziele, od długiego czasu nic się nie mogło wyjajić ..., i nagle sru!!! W jedną dobę, powstał plan, są szkice, są ludzie co mogą, dostęp do maszyn, idzie wycena ..., na chwile Was samych zostawić nie można.
Oczywiście jestem zainteresowany, dodatkowo chętnie pogadam o wykonaniu baku który będzie powiększony o tą przestrzeń po zapasie.
Siedzę, czytam i dumam czy ma sens zmieniać tę co mam... czekam na rozwój sytuacji, bo gdybym powiedział, że nie jestem zainteresowany kompletem silnik + skrzynia to bym skłamał.