Podpinam się pod temat ale problem tyczy 15".
Apropo sklepu alufelgi.net czyli firmy Wiktora Zajkiewicza z Łódzkiego to serdecznie polecam. Koła są bardzo dobrej jakości. Jakby ktoś szukał to nie pakujcie się w używane. Ja do każdego auta którym dłużej jeździłem kupowałem felgi u "zajkiewicza" i nigdy nie było problemów z wyważeniem czy z jakością. Przy jednej z felg polerowanych po dwu latach użytkowania (dodam, że czy zima czy lato to na nich jeździłem) zaczął schodzić mi lakier bezbarwny na tych elementach polerowanych. Tylko z jednej felgi, pojechałem mimo upływu gwarancji i pokazałem co się dzieje. I wymienili. Brałem od nich również opony. Generalnie firma bardzo rzetelna jedynie trochę przy dużym ruchu chłopaki się gubią co mają dla kogo:).
Wracając do tematu, byłem u nich i mają dwa wzory ładnych felg 15" do terracana zamiast tych moich stalówek ale, ET jest -28 i -32.......... Teraz pytanie moje brzmi co z tym fantem zrobić? Jakie będą konsekwencje montażu tak wysuniętych felg? Te o et-34 Wystają około centymetra za auto......puki co ich nie wziąłem ale zastanawiam się bo cena kusi. No i pewny produkt. Mają jedne z ET 0 ale paskudne

.