Forum TERRACAN.PL

Forum użytkowników aut marki HYUNDAI TERRACAN

Katalog części - na pendriva lub do zapisania na kompie

Co, gdzie kupić

Katalog części - na pendriva lub do zapisania na kompie

Postautor: świadziu » 26 lis 2014, 19:35

Czasem mamy sytuację, że naprawiamy samochód u mechanika a on nie ma dostępu do internetu ( ja tak miałem tak w sobotę ), lub nie mamy zasięgu w komórce, itd. by sprawdzić schematy i części do naszego samochodu.
Poniżej link do katalogu części który został przerobiony z tej strony w taki sposób że możemy go pobrać, zapisać na pendrive, w pamięci telefonu, itd. i zawsze mieć możliwość podglądu.

Po pobraniu katalogu z: http://www.zdjecia.grzegorzswiadek.pl/T ... %EAsci.zip
Należy postępować zgodnie z poniższymi informacjami jakie przesłał mi informatyk:
Plik należy rozpakować do folderu, po rozpakowaniu proszę otworzyć plik "czesci_zamienne_terracan" - to jest ta główna strona, można z niej przechodzić do opisu poszczególnych części. Inne pliki, np. "atrapa-chlodnicy" otwierają od razu opisy konkretnych części. Obrazki są "luzem" w tym katalogu, w miarę czytelnie opisane. Nie należy z tego katalogu usuwać żadnych plików.

Mam nadzieję że komuś to się przyda - ja mam już zgrane do pendrive i na kartę pamięci telefonu :)
www.grzegorzswiadek.pl - wędkarstwo i grzyby
świadziu

Wróć do CZĘŚCI