Forum TERRACAN.PL

Forum użytkowników aut marki HYUNDAI TERRACAN

Serwis Terracana we Wrocławiu - gdzie?

Co i kiedy wymienić oraz gdzie warto i gdzie nie warto

Serwis Terracana we Wrocławiu - gdzie?

Postautor: echo » 07 mar 2014, 10:16

Dzień dobry
Zakładam wątek dotyczący pytania zawartego w temacie. Czy ktoś z forumowiczów może polecić sprawdzony warsztat z uczciwą obsługą? ASO z uwagi na obowiązujące tam ceny pomińmy. Będę wdzięczny za pomoc. MK
echo

Re: Serwis Terracana we Wrocławiu - gdzie?

Postautor: zefirekwroc » 08 mar 2014, 09:27

Witaj,
mieszkam pod Wroclawiem ale nauczony doswiadczeniem jezdze do roznych mechanikow z samochodami, w zsleznosci od problemu. Jezeli chodzi o problemy z CRDi to polecam Kunów kolo Sobotki, w sprawie skrzyni i przeniesienia napedu Bieg-Mat naPoświętnych. Naprawy mniej specjalistyczne robię w Marcinowicach albo na Panieńskiej (ostatni warsztat po lewej - pytaj o Pana Artura).
zefirekwroc

Postautor: echo » 08 mar 2014, 15:46

Dzięki za informacje zefirek. Czeka mnie niedługo kilka wymian typowo eksploatacyjnych. Na większe kłopoty nie czekam :-)
echo

Postautor: meier » 21 paź 2014, 10:51

Witam.
Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Terracana :D
Mam pytanie odnośnie warsztatu we Wrocławiu (chodzi o zawieszenie i uszczelnienie tylniego mostu).
Zna ktoś dobry warsztat? Kolega Zefirek napisał, że na Panieńskiej jest warsztat. Nie mogę znaleźć takiej ulicy we Wrocku, chyba, że chodzi o jakąś miejscowość pod Wrocławiem?
Z góry dziękuję i pozdrawiam!
meier
meier

Wróć do SERWIS