Forum TERRACAN.PL

Forum użytkowników aut marki HYUNDAI TERRACAN

Już wkrótce

HydePark

Re: Już wkrótce

Postautor: barzuc » 01 gru 2014, 20:04

Co do Danii - coś w tym jest ale bym nie demonizował. Równie dobrze można powiedzieć, że problem dotyczy właściwie aut z każdej części Europy (całej strefy brzegowej oraz właściwie całych Włoch - które są może i długie, ale wąskie :) w dodatku leżą w towarzystwie cieplejszych i bardziej słonych mórz).

Ten pierwszy - już chyba wrzucałeś tyle że z linkiem z gratki (albo otomoto).
Ten drugi z PL salonu zapowiada się ciekawie, może nie super topowa wersja wyposażenia, ale tego akurat pojechałbym zobaczyć. Przy okazji może Ci się uda coś od ASO wydębić o historii auta (a przynajmniej powinien mieć książkę więc można choć zweryfikować czy auto faktycznie jeździło do tego ASO czy tylko ktoś miał pieczątkę, może jakieś FV, jeśli młodsze niż 5 lat - można je zweryfikować).
Już bez terka...
Był: Terracan 2.9 163KM A/T + TOD: viewtopic.php?f=9&t=2344
Obecnie: Fiat Sedici 4x4 + Mitsubishi Outlander 4x4
Zapraszam również na http://www.zpiataklepka.dakod.pl/, http://wzornica.blogspot.com/
Awatar użytkownika
barzuc

Re: Już wkrótce

Postautor: Saternus » 01 gru 2014, 20:32

tego pierwszego wrzucałem ale jeszcze go nie miałem okazji obejrzeć. Oglądałem też terrano od osoby prywatnej i była ciekawa próba sprawdzania reduktora heh po ośki w błocie ale dzielnie wyszedł (szacun dla właściciela że mnie nie wyrzucił ze swojej odpicowanej maszyny). Niestety też miał parę mankamentów na swoim sumieniu ;)
Awatar użytkownika
Saternus

Poprzednia

Wróć do POGADUCHY nie tylko o TERRACANIE