Pi....pi.....pi.....pi....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....
pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....
pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi..... .....pi.....pi.....pi..........pi.....pi.....pi..........pi.....pi.....pi..........pi.....pi.....pi.....pi.....pi.....pi..........pi.....pi.....pi.....pi.....pi..........pi.....pi.....pi.....pi.....pi..........pi.....pi.....pi.....pi.....pi..........pi.....pi.....
Swiat jest niesprawiedliwy: na wiekszości zasobów czarnego złota trzymają brudną łapę Szejkowie Arabscy, na pozosałości Rosjanie i Norwedzy. Ta banda dyktuje ceny tego najdroższego naszym sercom płynu. Bo to nie prawda że nasze auta za dużo palą, to paliwo jest za drogie

No i na domiar złego Fiskus nie dość że podniósł Vat to jeszcze zabrał nam możliwość jego odpisania

Policzyłem ile mnie będzie kosztowało zrobienie 100 kkm Terracanem i mam DEPRESJĘ