Forum TERRACAN.PL

Forum użytkowników aut marki HYUNDAI TERRACAN

jakie koszta

HydePark

Re: jakie koszta

Postautor: limbo » 30 wrz 2014, 21:16

Moje zdanie szału nie ma, chyba ze masz cierpliwośc do dłubania, ciekawe czy LSD działa :lol:
Jak to ograniczniki w dzwiach nie działają?? co to dam sie działo
Jak szukasz pewnego wozu mogę CI polecic mój sprzęt, po wymianie olejów i filtrów, około miesiąca temu.
Bede przesiadał sie do LC100
Awatar użytkownika
limbo

Postautor: barzuc » 01 paź 2014, 08:34

@piotrek1
wg mnie, jak napisał limbo, daj sobie spokój. Jak już handlarz (ten aktualny wg mnie to też handlarz - ma więcej aut, więc to na pewno nie "osoba prywatna") od handlarza kupował... co najmniej 3 właścicieli i z czego 2 ostatnie ręce chcą się pozbyć problemu. Gdyby było jak mówisz "Polak potrafi" to nie byłoby zagadnienia kontrolki świecy, powinien działać obrotomierz i klima... Kontrolka od podgrzewania świecy powinna gasnąć bez żadnego mrugania. Pewnie liczy, że znajdzie jelenia któremu wmówi: że tak powinna się ta kontrolka zachowywać, obrotomierz to kwestia kabelka (może tak być) a klima to tylko nabić (tylko nie powie Ci że wchodzi tam prawie 900g czynnika, czyli 2-3 razy więcej niż w "normalnych" osobówkach).
Już bez terka...
Był: Terracan 2.9 163KM A/T + TOD: viewtopic.php?f=9&t=2344
Obecnie: Fiat Sedici 4x4 + Mitsubishi Outlander 4x4
Zapraszam również na http://www.zpiataklepka.dakod.pl/, http://wzornica.blogspot.com/
Awatar użytkownika
barzuc

Postautor: limbo » 01 paź 2014, 09:42

Sprawy mechaniczne są do ogarniecia, ale jak jest dyskoteka na desce to powinno dać do myslenia, a o jak Terracan myslał ze jest amfibią i nabrał wody??
Nie dajcie sie skusic na mega okazje , nikt nie sprzeda samochodu za smieszną kase gdzie wszystko jest w nim sprawne i dobrze utrzymane
Awatar użytkownika
limbo

Postautor: nizak102 » 01 paź 2014, 12:20

Witam
Zgodze się z Limbo tymbardziej ze Terki nie mają szczególnych problemów z instalacjami elektrycznymi ponieważ wiązki i reszta elektroniki jest stosunkowo dobrej jakości wykonania jak na dzisiejsze czasy (chodzi mi o materiały z jakich jest wykonana elektronika np. przewody elektryczne są normalne a wiązki są dobrze zabezpieczone i pomocowane)- nie to co w nowych autach ze masz kabelki grubości włosa i przy demontazu wiązki podczas innych prac masz odrazu wiązkę do roboty bo się niechcący w środku przerwała.
Pozdrawiam
Mateusz
Awatar użytkownika
nizak102

Poprzednia

Wróć do POGADUCHY nie tylko o TERRACANIE